Team Grafisk Design

Bente Lægsgaard – Konsulent

Som erfaren konsulent holder Bente mange bolde i luften ad gangen – og selvfølgelig uden at tabe en eneste. Hun har empati og er god til at kunne sætte sig ind i kundernes tanker og behov og få dem forvandlet til konkrete marketingtiltag. Hun har fingeren på pulsen, og ved altid, hvad der rører sig. Bente er ligefrem og ukompliceret og fuld af smittende humør, engagement og ideer.


Specialist i segmentering og livsstilsgrupper: Det er Bente, man går til, når man vil stille skarpt på fx livsstilsgrupper, forbrugeradfærd og forbrugertrends.

E-mail: bl@oerskov.dk / Mobil: 26 31 33 62

Morten Skovbjerg Ørskov – Kreativ direktør

Morten er en mester udi flotte grafiske løsninger. Hans grafiske øje er ikke til at spøge med, og han er med til at sætte overlæggeren for kreativitet og kvalitet i huset. Han kan arbejde i et forrygende tempo og sagtens have flere forskellige opgaver i gang på samme tid – uden at miste overblikket, eller at det på nogen måde går ud over kvaliteten. Som en sand kreativ sjæl interesserer han sig også for mode og boligindretning, og det er ham, der står for indretningen af vores lokaler.

E-mail: ms@oerskov.dk / Mobil: 26 31 33 58

Peter Glargaard – Kontaktdirektør

Peter er visionær og god til at få nye ideer. Han lader sig ikke blænde af indpakning og æstetik, men skærer ind til benet og bevarer det forretningsmæssige fokus på enhver ide til markedsføring. Han har således en veludviklet sans for at vurdere, om et marketingtiltag vil være rentabelt. Peters mange ideer og strategiske indsigt betyder, at han involveres som sparringspartner i mange projekter.

E-mail: pg@oerskov.dk / Mobil: 21 22 09 55

Søren Larsen – Grafiker

Som erfaren grafiker har Søren en sikker hånd, overblik og en veludviklet sans for detaljen. Han er dygtig til billedbehandling og kan forvandle selv et lidt tvivlsomt materiale til fantastiske resultater. Søren er Mac nørd og følger ivrigt med i udviklingen af nyt hardware- og software, og det er ham, der holder husets samling af Mac’s i form med de nyeste programmer og features.


Specialist i motion graphics: Søren er vores ekspert, når der skal gøres brug af motion graphics som After Effects og Flash.

E-mail: sl@oerskov.dk / Direkte: 26 31 33 56